Degut al tancament de la plataforma web de la Diputació de Barcelona, en les últimes setmanes, hem iniciat el trasllat de la nostre pàgina web a un nou servidor.

 

És possible que trobeu algun problema en els enllaços o contingut de la pàgina web actual mentre realitzem el trasllat. En les properes setmanes, etarà 100% disponible.

 

Al mateix temps que Cervemakers, hi han diverses entitats afectades. Arran de la proposta iniciada per l’entitat Grup de Recerca Cervelló i amb el suport de l’Ajuntament de Cervelló, estem desenvolupant un projecte per tal de crear una plataforma web per les entitats de Cervelló.

Aquest projecte permetrà disposar de un servidor web, on allotjar les pàgines i contingut. Aquest servidor serà gestionat i mantingut per Cervemakers, i permetrà a cada entitat disposar de un espai web amb uns costos mínims. A diferència de l’allotjament previ, comptarà amb moltes més aplicacions per tal de elaborar dissenys i contingut.

En una primera fase, s’estàn traslladant les webs actuals al nou  servidor amb el contingut original, per tal de no perdre l’històric existent. I s’espera iniciar una segona fase en breu per tal de donar forma al nou portal d’entitats on s’agruparàn les webs de les entitats que vulguin formar-ne part.

 

 

Plataforma Web Entitats Cervelló