Som un grup de veïnes i veïns de Cervelló, que volem posar en  comú les necessitats socials del nostre poble envers les noves tecnologies. Creiem en els moviments col·laboratius i per tant, el nostre principal puntal és la participació ciutadana sense fer cap mena de distinció. Volem fomentar l'intercanvi de coneixement, ensenyar i aprendre. Creiem que quan els interessos d'uns poden ser les aportacions d'altres, hem creat un punt de trobada col·laboratiu.

Què esperem de tu?

Per tal que sigui un èxit i poder créixer, necessitem la teva participació en les activitats, el projecte i l'Associació. Volem una entitat dinàmica i participativa, en la que puguis desenvolupar-te i aprendre. I alhora que col·laboris compartint el teu coneixement, promovent i donant suport a les activitats de l'entitat.

Qui pot participar?

Tothom és benvingut! L'Associació i les activitats són obertes a tota la població sense fer cap tipus de distincions. Infants, adolescents, adults, famílies, associacions i entitats són benvinguts. Tant si ets un expert, en vols aprendre o simplement tens curiositat, t'esperem!

Què t'oferim?

Podràs trobar informació, coneixement i recursos. Disposarem d'un espai on poder treballar, sol o acompanyat, i realitzar activitats per a petits, adolescents i grans. I sobretot tindrem moltes màquines i eines per fer-ne ús!

Què vol dir espai col·laboratiu?

Si t’agrada i fas ús dels recursos i activitats, esperem la teva col·laboració per desenvolupar noves activitats o ajudar a l’entitat i usuaris a créixer. Hi han moltes maneres de col·laborar!

Quin cost té?

Som una associació sense ànim de lucre, per tant no esperem obtenir cap benefici econòmic de les activitats que realitzem i serveis que oferim. Prioritzarem oferir cursos, tallers i xerrades de forma gratuïta. En el cas que l'activitat tingui un cost, és per financiar el material i recursos utilitzats.

Com entro al grup?

És molt fàcil! Inscriu-te al butlletí de notícies i segueix-nos a les xarxes socials. Et mantindrem al corrent de les nostres activitats, i participa en aquelles que més t'agradin. O si ho prefereixes, contacta amb nosaltres i explica'ns què t'agradaria fer. Ets benvingut!