Per poder accedir a l'Espai maker has de ser soci/sòcia o anar d'acompanyant. El soci o sòcia haurà de complir uns requisits d'experiència dins del club per poder accedir al maquinari, a partir d'aquí podrà entrar a l'espai passant a recollir la clau a la biblioteca i registrant el seu accés a l'app.

Fes-te soci

Et pots fer soci mitjaçant la App de Cervemakers

Anar a la App

Requisits d'experiència

Per poder començar a utilitzar un equipament cal que un soci Expert en aquell equipament validi que el soci que vol utilitzar l’equip te coneixements suficients per utilitzar l’equipament. La condició de soci Experten un equipament s’obtindrà a proposta de dos socis experts en aquell equipament que reconeguin que el candidat a obtenir el reconeixement d’Expert te coneixements, l’experiència i el criteri suficients per utilitzar l’equipament sense cap tipus d’ajuda i per formar als socis novells.

Sol·licitar accés

Quan s’accedeixi al’Espai Maker caldrà registrar l’accés a la aplicació de Cervemakers, així com també a l’hora de deixar el local. L’objectiu d’aquest procediment es obtenir dades del nivell d’utilització i d’ocupació de l’Espai.

Les Claus d’accés a l’Espai Maker es poden demanar a la Biblioteca de Cervelló. Allà, abans de prestar-les,comprovaran que la persona que les sol·licita es sòcia i que les dades de soci estan verificades.

L’horari de la biblioteca de Cervelló es pot consultar en aquest enllaç.

En cas d’impossibilitat per accedir en aquest horari, poseu-vos en contacte amb espaimaker@cervemakers.com i mirarem de buscar una alternativa.

El material

Els socis hauran de portar els materials necessaris per fer servir els equipaments, a excepció de que les instruccions de l’equipament indiquin el contrari. Tampoc serà necessari aportar el material en el cas d’activitats especials que així ho indiquin.

Normes d'us

Un soci, per motius de seguretat, ha d'evitar estar sol a l’Espai Maker ja que en cas d'accident ningú el podria socórrer. En cas de necessitat d'estar sol ho podrà fer marcant a l'aplicació de Cervemakers aquest accés en solitari i la hora prevista per deixar l’espai. Si a la hora prevista no ha marcat la sortida, la aplicació enviarà un missatge als responsables de la junta per tal que verifiquin el bon estat del soci. Podeu llegir la normativa completa a l'enllaç a peu de pàgina.