Desde fa unes setmanes, estem treballant de valent per tal d’adeqüar el futur espai maker. Aquest espai està ubicat en l’edifici de la Masia, on l’Ajuntament de Cervelló ens ha cedit una àmplia sala per poder desenvolupar les nostres activitats.

Les tasques d’adeqüació que estem realitzant es concentren en ubicar el maquinari, la connexió i preparar tot l’entorn de treball per tal que vosaltres, els makers us sentiu còmodes en aquest espai. Alhora, estem gestionant amb les entitats involucrades la millor forma de facilitar accès, per tal que qualsevol de nosaltres pugui accedir quan tingui necessitat i fer ús del maquinari, les eines i portar a terme els seus projectes.

 

 

Cal fer esment que l’adaptació d’un local d’aquestes característiques comporta una sèrie de tràmits (assegurances, maquinari, etc) en els quals estem treballant per assegurar el desenvolupament de les activitats.

 

El equip de cervemakers, ens complau avançar, que molt aviat (!) tindrem l’espai disponible per tots vosaltres! matingueu-vos alerta!

 

 

L’objectiu d’aquest espai, es que tothom qui ho dessitgi, pugui accedir per tal de portar a terme els seus projectes personals, en equip i sobretot incentivar a l’interacció entre els usuaris. En aquest espai, podreu trobar recursos i maquinari que dificilment podriem accedir a nivell domèstic, i podreu fer-ne us lliurement per endinsar-vos en les ultimes tecnologies de fabricació digital.

 

Tal i com defineixen els pil·lars de la nostre associació, volem apropar la tecnologia i la creativitat als veïns de Cervelló i fomentar el intercanvi de coneixament.

 

 

 

Properament… espai maker!