Volem que la tecnologia sigui fàcilment accessible a tota la població. I per aconseguir-ho, facilitarem i donarem a conèixer a tothom (infants, adolescents i adults) les noves eines tecnològiques de fabricació digital per tal que en facin ús i portin a terme els seus projectes o activitats.

Per què ho volem fer?

Perquè creiem que tothom ha de tenir accés a les noves tecnologies, per tal de crear un nexe de coneixement i col·laboració entre grans i petits sense fer cap distinció, i per portar a terme activitats que aportin valor a la nostre societat i al nostre poble.

Com ho fem?

Per tal de dinamitzar el projecte, portarem a terme tallers, xerrades i cursos. Amb aquestes activitats, volem donar a conèixer les aplicacions de la fabricació digital i impulsar projectes que millorin el nostre entorn social.

Quines eines puc trobar al LAB?

El objectiu és poder disposar de moltes eines i màquines que puguin ser útils per a tothom, com per exemple: impressores 3D, una talladora làser, fresadora, talladores de vinil, soldadors, i un llarg etc. I aiximateix, disposar d'un espai on poder desenvolupar els teus projectes.

Què es un maker?

Es aquella persona inquieta que li agrada fer i crear coses i compartir el seu coneixement amb els altres per tal de millorar-ho entre tots. Aquestes creacions poden anar des de la robòtica, informàtica (hackers), a les activitats més creatives com el patchwork (crafters), etc.