Concurs cervello

Noves dates – Entrega prorrogada fins al 30 de maig

Volem que tots esl habitant de Cervelló, desde els mes grans finas als més petits (amb l’ajuda de les vostres famílies) ens expliqueu com us imagineu i com voleu el futur de Cervelló.

Ens ho podeu explicar amb una redacció, un dibuix, amb retoc fotogràfic, fent una maqueta, un vídeo… de la forma que vulgueu!

Podeu pensar en una idea general o en un lloc en concret (del centre de Cervelló, de la vostra urbanització…), i expliqueu-nos com us agradaria que fos d’aquí uns pocs anys o d’aquí molt de temps.

Per exemple:

  • Com seria tenir una moneda pròpia de Cervelló i per a que serviria?
  • Com seria una recollida d’escombraries més eficient?
  • On t’agradaria tenir un nou parc infantil i com seria?
  • Com podria ser un Cervelló més integrat a la natura que l’envolta?
  • Com t’agradaria que fos el nou institut?
  • Per la carretera principal algun dia passaran cotxes voladors?

Totes les vostres idees s’exposaran en una galeria virtual!!

Les obres finalistes s’exposaran a l’aparador de la biblioteca.

Podeu participar sols o en un grup de fins a 4 persones.

Hi hauran 6 premis:

  • Premi Cervemakers: 4 entrades per al Bosc Aventura i Catalunya en miniatura i un dinar o sopar per a 4 persones al Restaurant Can Rafel.
  • Premi Institut de Cervelló: Entrades per a un scape room i un joc de taula per cada membre del grup (si és el cas).
  • Premis Ajuntament de Cervelló: 4 premis (per 4 obres presentades) de part de l’ajuntament d’un val per valor de 50€ cadascun per utilitzar en un comerç del municipi (departament de promoció econòmica).

Termini de presentació és del 1 d’abril al 10 de maig 30 de maig. Aproximadament dues setmanes després es donaran a conèixer els finalistes i se’ls informarà del dia de l’entrega de premis on si és possible se’ls demanarà fer una petita presentació (en format telemàtic i/o presencial segons les restriccions del moment).

Per més informació consulta les BASES

Per saber com presentar les vostres idees, qui serà el jurat, quan es donaran el premis, etc

Descarregar bases

 

 

El concurs “Imagina el futur de Cervelló” és una activitat dins el programa “Cervelló Passat Present i Futur” organitzat per Cervemakers per a les subvencions atorgades per Diputació de Barcelona en el marc del programa BiblioLab 2020-21 desenvolupada per a la Biblioteca de Cervelló i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cervelló

En aquesta activitat col·laboren també l’AFA del Institut de Cervelló amb l’entrega d’un premi i com a membres del jurat l’AFA de l’Escola Nova, l’AMPA de l’escola Santa Maria.

Concurs “Imagina el futur de Cervelló” (entrega prorrogada)