L’Associació d’Artistes de Cervelló, el Grup de Recerca, la Biblioteca Municipal de Cervelló i Cervemakers llencen la iniciativa d’ Urban Sketchers Cervelló. Un taller molt divertit que no et pots perdre!

Urban sketch es una activitat creativa molt popular, en la que proposem als participants dibuixar espais, monuments i altres béns culturals i arquitectònics de la localitat. Cada participant té la llibertat per utilitzar la tècnica artística que més li agradi i plasmar en la seva obra allò que més li cridi l’atenció.

 

La primera jornada serà el proper diumenge 13 de juny a les 11h a l’església de Sant Esteve de Cervelló. Us esperem per gaudir amb vosaltres de la creativitat i la història de Cervelló. No hi falteu!

 

 

És una molt bona oportunitat per passar un matí a l’aire lliure, divertit i cultural amb tota la familia, aprendre dels consells artístics de l’Associació d’Artistes de Cervelló i compartir coneixements i diferents punts de vista amb els altres participants.

Comptarem amb el suport del Grup de Recerca de Cervelló, qui ens explicarà de forma molt amena la història i orígens, per tal d’inspirar-nos i deixar fluir la nostra creativitat.

Alhora, l’equip de Cervemakers, enregistrarà el contingut didàctic i el geolocalitzarà en el mapa, per tal que puguis repetir l’activitat sempre que vulguis!

 

Aquesta activitat és un clar exemple de l’entesa i col·laboració que existeix entre les diferents associacions i entitats del poble, on uneixen esforços per tal d’oferir activitats enriquidores per als veïns de Cervelló.

 

 

Necessites més colors o làmines?

Doncs comptem amb el suport i col·laboració de la Llibreria Punt-Llibre i Gràfiques i Papereria TTDisseny, dos comerços locals on podràs trobar el millor material de dibuix, pintura i moltes coses més. No dubtis en visitar-los, t’atendràn amb molta simpatia i professionalitat!

 

Tot i que disposarem de colors i làmines, aconsellem que cadascú porti el seu propi material.

El taller és gratuït i obert a tothom, grans i petits. No t’ho perdis, t’esperem!

 

Recordeu que per la situació actual de Covid-19,  és obligatori l’ús de mascaretes i hem de mantenir la distància entre els grups bombolla participants. Alhora, protegiu-vos del sol! Poseu-vos crema solar i recomanem portar una gorra.

 

Urban Sketch Cervelló