Comencem un nou curs lectiu, i després de l’èxit de la temàtica del curs passat, les Energies Renovables, és el moment de fer una nova tria per al curs 2019/20. Per tal de seleccionar la temàtica a tractar durant aquest curs lectiu, hem realitzat una recollida de propostes i posterior votació oberta a tothom. Hem rebut propostes molt interessants i d’entre totes elles, la proposta seleccionada ha estat l’Economia Circular.

 

 

Així doncs per al present curs lectiu, hem preparat un munt de activitats, xerrades i tallers per tal de aproximar i conèixer més sobre els pilars de l’Economia Circular.

 

 

L’Economia Circular és un concepte molt present en l’actualitat. Es tracta d’un nou model de consum i de producció on els materials, productes i serveis són dissenyats per a durar i tornar a entrar en la cadena de valor industrial un cop ja no es poden fer servir, tot eliminant tòxics i mitjançant l’ús d’energies netes. Introduir una economia regenerativa per disseny que redueixi l’impacte en el medi ambient i preservi els recursos naturals.

[kad_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=Lc4-2cVKxp0″ ]

Hem preparat xerrades sobre l’Obsolescència Programada, el Canvi Climàtic, la Gestió de Residus i molts altres temes d’interès. Tens curiositat per algun concepte en concret de l’Economia Circular? Contacta amb nosaltres i fes-nos arribar les teves inquietuds

Així mateix, i basant-nos en els mateixos criteris que edicions passades, realitzarem activitats i tallers per tal d’apropar la tecnologia i les noves eines de fabricació digital a tothom.

Vols estar al corrent de totes les notícies i esdeveniments? Apunta’t al nostre butlletí de notícies, no t’ho perdis!

 

Temàtica 2019/20 – Economia Circular