Saps en què consisteix la realitat virtual? i la realitat augmentada? Segur que n’has sentit a parlar, però no saps ben bé com funcionen, oi?

El proper dijous dia 14 de Març, l’equip de Cervemakers, et convida a una sessió experimental, on aprendrem en què consisteix cadascuna d’aquestes tecnologies. Per aquesta activitat comptem amb la col·laboració d’ Immersium studio, un equip d’innovadors, que ens explicaràn tots els secrets  de la Realitat Virtual i la Realitat Augmentada.

 

En aquesta xerrada-taller podrem aprendre, provar i experimentar la Realitat Virtual i Realitat Augmentada de la mà d’ Immersium studio.

 

A més a més, tindrem l’ocasió de provar cadascuna d’aquestes tècniques amb els aparells més innovadors de forma gratuïta. És una oportunitat única!

 

Immersium studio es una innovadora empresa catalana especialitzada en aprenentatje immersiu. Saben com crear experiències basades en Realitat Virtual, Realitat Augmentada i Realitat Mixta. Pots trobar més informació en la seva pàgina web: www.immersiumstudio.com/

 

[kad_youtube url=»https://youtu.be/BLwI0LjsVg0″ ]

 

Realitat Virtual

2 pensamientos en “Realitat Virtual

Los comentarios están cerrados.