Creiem en la participació ciutadana, i per tant, volem escoltar quines necessitats i interessos socials té el nostre entorn. Es per aquest motiu, que hem creat un canal de comunicació amb vosaltres, per tal de definir noves activitats segons els nostres interessos. Hem obert un formulari en línia mitjançant el qual ens podeu fer arribar les vostres propostes. Podeu trobar aquest enllaç al menú del nostre web, a través del següent enllaç, o bé podeu contactar amb nosaltres via mail si s’escau.

Com a entitat tecnològica i col·laborativa, valorarem totes aquelles activitats que promoguin qualsevol d’aquests dos valors.

Totes les propostes són benvingudes. I això vol dir que per petita, simple o diferent que sigui la teva idea, segur que pot ser molt interessant per als demès, i et podem ajudar a desenvolupar-la conjuntament.

T’agradaria exposar un curs o activitat? Tens curiositat per alguna temàtica en concret? Vols apendre? Vols compartir coneixement? No esperis més, explica’ns-ho i ens posem a treballar!

 

[btn text=»Proposta Activitats» tcolor=#000 thovercolor=#000 link=»http://cervemakers.cerventitats.cat/proposta-dactivitats/» target=»_self»]

 

Proposta noves activitats