El proper dijous dia 21 de Març a les 18.30h, a la sala Polivalent de la Biblioteca de Cervelló, tenim una xerrada sobre les Energies Renovables i com aquestes són la Revolució Social del nostre temps.

En la xerrada, a càrrec d’en Pere Viladomiu, analitzarem com l’energia té una funció social, i com l’obtenció d’aquesta mitjançant les energies renovables pot causar una revolució. Alhora, ens endinsarem en el món de l’energia eòlica, i podrem conèixer com aquesta energia repercuteix en les nostres llars de forma diària.

 

Sens dubte, ens espera una conferència-debat, molt interessant en el que podrem analitzar l’afectació de l’energia en el nostre dia a dia, i obtenir una visió de com funciona el nostre món.

 

En Pere Viladomiu, és un apassionat de la tecnologia, la creativitat, l’emprenedoria i la innovació.  És un dels fundadors d’Ecotècnia i una de les persones amb més coneixement i referent sobre l’energia eòlica al nostre país. Ecotècnia, empresa catalana pionera en l’energia eòlica, va arribar a convertir-se en una icona de l’energia eòlica a nivell mundial, amb més de 1000 MW instal·lats.

 

 

Us adjuntem aquest vídeo de la construcció del primer molí eòlic a catalunya, el Ecotècnia 12/15, Una història de com un petit grup de persones van contribuïr, des de Catalunya, al naixement de la moderna tecnologia eòlica. Un gest que va canviar l’energia del nostre país.

[kad_vimeo url=»https://vimeo.com/90203481″ ]

Enllaços:

http://eoliccat.net/situacio-eolica/historia-de-leolica/

https://ca.wikipedia.org/wiki/Aerogenerador_Ecot%C3%A8cnia

https://www.diariorenovables.com/2016/05/primer-aerogenerador-espana.html

https://elpais.com/diario/2006/03/05/negocio/1141567409_850215.html

L’energia eòlica, l’energia de les persones