Estàs cansat de realitzar actualitzacions de windows i veure com el teu ordinador cada cop va més i més lent? No saps què fer amb aquell ordinador portàtil vell que tens a la calaixera?

 

Ara tens la oprtunitat de renovar el teu ordinador, i donar-li una nova vida. Segueix fent-lo servir amb una alta velocitat, instal·la’t Ubuntu. Nosaltres t’ajudem!

 

Abans instal·lar Linux o Ubuntu, has de fer una reflexió i llançar-te una pregunta a tu mateixos: Quin és l’ús principal que faig del meu ordinador ?

Si la resposta és que fas un ús bàsic (navegar per pàgines web , visitar xarxes socials, descarregar arxius, escoltar música, veure pel·lícules, fer servir un editor de textos, etc), llavors hauries de fer el pas cap a un programari de codi lliure com Ubuntu.

 

Tant si ets estudiant, un particular, com un professional, un ordinador amb el sistema operatiu Ubuntu, farà que el teu ordinador vagi molt més ràpid i disposaràs de totes les eines que necessitis (navegar per internet, redactar treballs i textos, etc). i tot totalment gratuit!

 

No trobaràs a faltar res. Podem instal·lar alternatives gratuïtes de programari lliure que et permetran fer exactament el mateix que feies amb el teu ordinador amb windows, i fins i tot programari que funcioni millor.

Així doncs, no t’ho pensis més!

Vine a la propera trobada Ubuntu a Cervelló del dia 04 de Maig. Allí tenim preparat per a tu una INSTALL PARTY, on especialistes en Ubuntu, t’ajudaràn a instal·lar el programari en el teu ordinador, i et recomanaràn quins programes son millor per a les teves necessitats.

I pssssst… totalment gratuït! L’objectiu de la trobada es donar a conèixer les alternatives lliures a windows.

Dóna-li un cop d’ull a l’agenda d’activitats i consulta la web oficial de l’event.

 


 
 

El teu ordinador va lent? Ubuntu!