Després de l’èxit del Bingo Solidari organitzat per l’entitat de Cervelló Encaputxats Diabòlics, i tenint en compte la gran participació de totes les entitats, veïnes i veïns del poble… És hora de posar-se en acció!

Volem donar suport al moviment, i fabricar equips de protecció amb el material recaudat pels Encaputxats Diabòlics i cedir-lo de forma gratuïta a tothom qui en necessiti. Volem que tots els habitants del poble tinguin les proteccions adients davant del Covid19.

 

Desde Encaputxats Diabòlics i Cervemakers, fem una crida a tots els veïns i veïnes de Cervelló que disposin de una impressora 3D, una màquina de cosir o que tinguin ganes de col·laborar per una bona causa.

 

Amb les impressores 3D, fabricarem salvaorelles, pantalles i altre material necessari. I alhora, el meravellós equip de cosidores fabricarà mascaretes facials de tela per adults i infants.

 

Vols ajudar? Contacta amb Cervemakers o els Encaputxats Diabòlics i et facilitarem el material i les instruccions per tal de iniciar la fabricació de forma coordinada.

Fem poble, Stop Covid19!

 

Fem Poble StopCOVID

Un pensamiento en “Fem Poble StopCOVID

Los comentarios están cerrados.