Després de l’èxit del Bingo Solidari organitzat per l’entitat de Cervelló Encaputxats Diabòlics, i tenint en compte la gran participació de totes les entitats, veïnes i veïns del poble… És hora de posar-se en acció!

Volem donar suport al moviment, i fabricar equips de protecció amb el material recaudat pels Encaputxats Diabòlics i cedir-lo de forma gratuïta a tothom qui en necessiti. Volem que tots els habitants del poble tinguin les proteccions adients davant del Covid19.

 

Desde Encaputxats Diabòlics i Cervemakers, fem una crida a tots els veïns i veïnes de Cervelló que disposin de una impressora 3D, una màquina de cosir o que tinguin ganes de col·laborar per una bona causa.

 

Amb les impressores 3D, fabricarem salvaorelles, pantalles i altre material necessari. I alhora, el meravellós equip de cosidores fabricarà mascaretes facials de tela per adults i infants.

 

Vols ajudar? Contacta amb Cervemakers o els Encaputxats Diabòlics i et facilitarem el material i les instruccions per tal de iniciar la fabricació de forma coordinada.

Fem poble, Stop Covid19!

 

Fem Poble StopCOVID

Un pensamiento en “Fem Poble StopCOVID

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *