Estem d’aniversari! L’Associació Tecnològica de Cervelló fa dos anys!

Han estat dos anys molt intensos. Aquesta etapa inicial  de l’Associació la vam començar desde zero, amb moltes idees al cap i molta voluntat per fer coses. I desde llavors, deu n’hi dó si n’hem fet de coses!

Desde ençà, podem dir orgullosos que hem aconseguit fer més de 40 activitats amb molt bona acceptació.

 

 

Hem fet moltes xerrades i conferències, en les quals ens han visitat molts científics, especialistes i enginyers de Cervelló i d’arreu del territori. En aquestes xerrades, ens han compartit el seu coneixement, i ens han explicat amb tots els detalls  les seves propostes interessants. Sens dubte hem tingut la oportunitat d’apendre molt.

 

 

Alhora, hem realitzat tallers maker molt creatius. Donada la bona acollida que ha tingut sempre, hem realitzats diverses edicions del taller «Munta la teva impressora 3D» on han participat molts veïns de la localitat i de poblacions properes. I també hem disfrutat molt amb els diversos tallers i activitats creatives adreçades a grans i petits.

 

 

Així mateix, durant aquesta etapa, hem tingut l’oportunitat de participar en diferents conferències i events d’àmbit nacional per exposar el projecte Cervemakers arreu del territori. Causant sempre molta curiositat per la feina que s’està fent i la bona participació i iniciativa dels veïns de Cervelló.

 

 

La nostre feina ha causat admiració, hem aparegut en molts mitjans de comunicació, i allà on anem ens complau dir amb molt d’orgull, que som de Cervelló, un petit poble molt creatiu i amb molta empenta.

Si hem de remarcar un aspecte en concret, sens dubte, és la gran participació i esperit creatiu de tots els #maker que formen part de l’entitat i la gran acollida dels veïns i entitats de Cervelló. Gràcies a tots els que ho feu possible!

Som una entitat plural i oberta a tothom. I hem confirmat que és la pròpia gent la que mou, crea, inventa, proposa i comparteix coneixement a través de l’entitat, creant sinergies entre ells. Vosaltres, sou l’energia de l’entitat, i l’èxit d’aquests dos anys és vostre.

Alhora, cal agraïr el suport que hem rebut desde l’Ajuntament  i la Bilioteca de Cervelló desde l’inici del projecte.

Esperem poder continuar amb la vostre participació, i poder oferir en els propers anys més xerrades i més tallers maker amb molts més recursos per tal d’ajudar a donar forma a les vostres idees i creativitat.

 

 

Aniversari!