Cervemakers dins del programa «Bibliolab 2021« i el projecte «Cervelló viatgem en el temps» farà arribar als habitants de Cervelló informació de la natura que l’envolta i del patrimoni i la societat que el configuren, a través de conferències i taller i també ho vol fer i conservar a través de mapes i rutes interactives.

El Manel Trenchs (Google Earth Education Experts) ens explicarà totes les possibilitats que ens ofereix Google en la geolocalització i ens ajudarà a començar a crear els nostres mapes.

Creiem que el que ens pugui explicar el Manel, no només serà útil per nosaltres, sinó que ho és per a tothom. Així convidem a qualsevol persona interessada a presentar la informació del seu projecte, la seva associació, empresa, classe o viatge, amb el software de geolocalització més utilitzat a tot món; Google earth & maps.

Google maps segurament ja el facis servir com a gps, per desplaçar-te en el teu dia a dia, i Google earth potser l’has remenat algun cop per viatjar virtualment pel planeta terra, però sabies que pots crear el teu propi mapa o ruta?

El Manel ens oferirà dues conferències online (google meet).

🗓 Dijous 28 de gener de 19 h a 20 h – Explicació de les eines i exemples de què podem fer

✏️ ACCÉS conferència dijous 28:

> Link d’accés https://meet.google.com/npu-eeux-ufz

🗓 Dijous 11 de febrer de 19 h a 20 h – Una sessió més pràctica, ens explicarà com començar o si ja ens hem atrevit a fer-ho, li podrem plantejar dubtes.

✏️ INSCRIPCIÓ conferència dijous 11:

Envia un e-mail a info@cervemakers.com, digues’ns d’on ets i que et motiva a participar en la videoconferència.

Manel TrenchManel Trenchs és professor d’Història de l’Art, interessat a repensar noves formes d’aprenentatge, l’ús de les TIC i tots aquells aspectes educatius que serveixin per a ajudar a millorar l’educació dels estudiants en el segle XXI. Ha sigut finalista als millor Docent d’Espanya (Premis Educa Abanca 2017).

A més ha fet ponències per tot el món, com a Google Innovator & Trainer, professor certificat de Google i membre de GE3 (Google Earth Education Experts). El podreu trobar a moltes xarxes socials i teniu molta més informació a la seva web maneltrenchs.com.

Conferències «Google Earth & Maps» amb Manel Trenchs – Actualitzat
Etiquetado en: