Has sentit a parlar de la Internet de les Coses? IoT? Saps què és?

El proper dijous 23 de Gener, a la Biblioteca de Cervelló, us esperem a la conferència sobre la internet de les coses amb en Carles Gòmez Montenegro de la UPC.

La internet de les coses,  es basa en la connexió a internet dels objectes quotidians com per exemple una làmpada, un aspirador, una rentadora… I la informació i les dades rellevants que detecten aquests electrodomèstics o dispositius, és guarden al núvol per a interaccionar amb altres objectes, crear rutines de treball o bé, analitzar-les posteriorment.

Per a l’any 2020 és creu que hi haurà més de 50 milions de dispositius o electrodomèstics, connectats a internet i que el mercat de les llars intel·ligents a escala global creixerà exponencialment.

A nivell particular, la internet de les coses permetrà comunicar-se amb molts dels dispositius casolans, com ara microones, frigorífics, rentadores, etc ; però les aplicacions de la IoT a la indústria i serveis són innombrables. Però quins riscos ens comporta tot això?

La xerrada és a càrrec d’en Carles Gómez Montenegro. En Carles, és doctor i professor de la UPC, amb un gran coneixement sobre la internet de les coses, i ha participat en diverses activitats d’innovació i recerca a nivell nacional i internacional.

No hi falteu!

Internet de les coses (IoT)