PROPERA PARTIDA FINAL DE GUANYADORS – DIMARTS 14 a les 21:00

 # https://quizizz.com/join?gc=385174 #

 

RONDA FINAL:

  • Si a les 20:55 no veieu el link recarregueu la pàgina.
  • Tothom hi pot jugar, malgrat aquesta ronda es per determinar el guanyador absolut d’entre els guanyadors de les anteriors rondes.
  • El joc us assignarà un nom aleatori al començar la partida. Els guanyadors de les rondes anteriors hauran de notificar el nom que els hi ha estat assignat abans de que el joc comenci.
  • La partida constarà de 25 preguntes. Algunes de les preguntes poden ser repetides de tandes anteriors.
  • El guanyador absolut serà, d’entre els guanyadors de les tandes anteriors, el qui tregui més punta en aquesta ronda final.

SORT!!

Avorrit a causa del confinament? Estàs fart dels cursos de ioga d’Instagram? Doncs nosaltres tenim la sol·lució!

Et convidem a participar al súper concurs «El Trivial de Cervelló»! Un concurs online, on competiràs amb els altres veïns de Cervelló per demostrar qui coneix millor el poble!

Per tal de participar, agafa el telèfon mòvil o l’ordinador, visita aquesta pàgina web 10 min abans del concurs (a les 20.50h), i fés click al enllaç de la capçalera.

L’enllaç et portarà a una web on hauràs d’introduïr un sobrenom o nick (sobretot, que sigui únic i original!), i allí et trobaràs amb la resta de veïns ansiosos per competir amb tu. Qui guanyarà?

 

El joc començarà cada dimarts i dijous a les 21h (puntual!) mentre duri el confinament. No hi faltis!

Els campions de cada una de les sessions, tindràn premi. Sí, un fabulós clauer imprès en 3D i un kit d’ahesius de Cervelló!

I el super campió de totes les sessions, s’emporà a més a més… un mega trofeu! Un esplèndid regal, per recordar als teus amics que tu, i nomès tu vas guanyar  El Trivial de Cervelló!

 

Si vols col·laborar amb l’elaboració de les preguntes, contacta amb nosaltres, necessitem contingut per posar a prova els veïns de Cervelló!

Aquest joc ha estat el·laborat amb la súper col·laboració d’entitats i veïns del poble. Moltes gràcies a tots!

 

 

El Trivial de Cervelló