Amb el títol de «Com l’economia circular aborda el canvi climàtic: de l’energia renovable a l’alimentació” aprofundirem en els efectes i repercussions del canvi climàtic.

 

El proper dimecres 27 de Novembre a les 18.30 h a la Biblioteca de Cervelló, aprofundirem en el Canvi Climàtic i què podem aportar per tal de revertir-lo.

 

Des de fa dècades que s’alerta sobre la nocivitat dels gasos d’efecte hivernacle, i com estàn afavorint el canvi climàtic. En l’àmbit internacional, s’ha intentat pactar per tal de reduir l’ús d’aquests components nocius. Però malauradament, les emissions de gasos d’efecte hivernacle no baixen prou ràpidament per assolir els objectius climàtics.

 

 

Per tal de reduir aquests gasos, s’ha potenciat les energies renovables, però l’ús d’aquestes només pot reduir les emissions de gasos  nocius  en un 55%. Aquest 45% restant de les emissions prové de la manera com fabriquem i utilitzem els productes i de com produïm els aliments.

 

A través d’aquesta xerrada aprendrem com els veïns i veïnes de Cervelló podem afegir el nostre gra de sorra per tal de combatre el canvi climàtic.

 

 

Comptarem amb la participació d’Èric Gómez, tècnic en economia sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta xerrada compta amb el suport de l’Agència de Desenvolupament Econòmic, i forma part programa del Servei d’Impuls a l’Economia Verda i Circular en el qual Cervelló està integrat.

 

 

Economia Circular i Canvi Climàtic