CerveMakers és una de les divuit entitats seleccionades per dur a terme projectes d’innovació social des de les biblioteques.

 

CerveMakers, La Fura dels Baus, Universitat Autònoma de Barcelona, Institut de Ciències Fototòniques, ISGlobal i la Fundació Pere Tarrés són algunes de les entitats que han estat seleccionades per la Diputació de Barcelona amb la finalitat de dur a terme projectes BiblioLab a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la demarcació de Barcelona.

BiblioLab és un programa que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

 

CerveMakers conjuntament amb la Biblioteca Municipal de Cervelló, ha presentat un projecte social, participatiu i tecnològic sobre les Energies Renovables.

 

Aquesta temàtica es desenvoluparà a la població de Cervelló amb les activitats, xerrades i tallers programats durant el 2018 i 2019. Els projectes presentats es duran a terme en les diverses trenta-tres biblioteques de la demarcació de Barcelona.

Entre els criteris que s’han valorat per la Diputació de Barcelona a l’hora de seleccionar els projectes, hi ha l’experiència de l’entitat, la metodologia emprada i la capacitat de transformació social, l’arrelament de l’entitat al municipi on es desenvolupa el projecte, l’adequació dels mecanismes de seguiment i la viabilitat econòmica del projecte presentat.

 

biblioLab 2018/19
Etiquetado en: