Entrem a l’any 2020. Un any especial, i no només per la seva atractiva grafia. És un any especial per Cervemakers, que entra en el segon any de vida i tenim a la vista multitud de reptes, novetats i activitats preparades per vosaltres.

 

Activitats i tallers

Durant el 2018 i 2019, hem realitzat més de 20 activitats a través de les quals hem apropat la tecnologia i temes d’interès social als veïns de Cervelló. Hem tingut la sort de comptar amb la participació de prestigiosos científics i investigadors tecnològics, i hem estat reconeguts arreu del territori català per les nostres activitats i convocatòria social.

 

En aquest 2020, agafem el repte de mantenir el mateix nivell dels anys anteriors, i potenciar les activitats maker que són la base del nostre coneixement.

 

 

Espai Maker

Aquest any 2020, treballarem per disposar del primer espai maker de Cervelló, on podrem oferir als habitants del nostre poble maquinari i eines tecnològiques per tal de potenciar la creativitat i fer arribar a tothom les possibilitats que ens donen. Un any on realitzarem i explorarem noves tendències creatives, a través de les quals esperem poder arribar a molta més gent per tal d’explorar i aprendre entre tots.

 

 

Equip Cervemakers

La feina realitzada fins ara és fruit del treball de l’equip de Cervemakers. Tothom és benvingut a l’equip i necessitem crèixer i cohesionar-nos per tal de poder enfortir i potenciar els reptes que tenim al davant. És per aquest motiu, que fem una crida, necessitem de la vostra col·laboració i participació, necessitem que l’entitat es doni a conèixer dins del poble, i que tothom pugui participar.

 

 

Economia Circular

Aquest és el temari que treballem aquest curs lectiu, i és bon moment per recordar que Catalunya acollirà aquest any, l’event europeu: Circular Economy Hotspot.

El Circular Economy Hotspot Catalonia (CEHC2020) reunirà uns 400 experts internacionals i serà una oportunitat única per mostrar iniciatives empresarials, estratègies governamentals i projectes innovadors que estan transformant l’economia de Catalunya cap a la circularitat.

Desde Cervemakers i amb la teva col·laboració, aportem el nostre granet de sorra per tal de divulgar i conscienciar sobre la importancia de l’economia circular amb la finalitat de obtenir un món millor.

 

 

 

 

 

2020